Aphaca

Døre åbner 20.00
Koncertstart 21.00
Pris i forsalg 150/180 kr.
Pris i døren 170/200 kr.

APHACA ANNONCERER FØRSTE TURNÉ, som også bringer dem forbi Horsens fredag d.8 november. Og vi er stolte over at præsentere denne koncert i samarbejde med Dynamik.

På torsdag, d. 2. maj, står APHACA på den ikoniske scene hos Loppen på Christiania. APHACA er vokset op af den københavnske stenbro vokser–en strålende gulmælkebøtte og et ungt dansk band. De melder nu klar til deres første turné som finder sted over efteråret på otte spillesteder.

APHACA har ulmet i den danske undergrund med udgivelser, som triple-single, ’Flora Flora’, 2022-albummet,’ET AAR UDEN DIG’ og senest udgav APHACA deres første EP, Mig Og Min Mund, som allerede nu er blevet mødt med enorm ros. Rumle, Bertram, Bertil og Noah mødte hinanden på Det Frie Gymnasium på Nørrebro i København. Den alternative skoles demokratiske og kreative DNA forplantede sig og slog rod i de fire venner der først og fremmest havde musikken til fælles–musik der ville og skulle ud. Som en mælkebøtte gennem asfalt, inspireret af den gule plantes latinske betegnelse og Det Fris logo, blev APHACA til.

Deres lyder umiddelbar,nostalgisk og tidløs, men lige her og nu, funderet i en naturlig nysgerrighed for detenkelte instrument. Teksterne er lige så direkte, som de er billedlige, og trækker pånerven i ungdommen,om man er blomster-eller mælkebøttebarn.

Forsanger Rumle fra APHACA giver et indblik i, hvad vi kan forvente af APHACA i 2024:

”I det seneste halve år, er vi virkelig blevet bekræftet i, at det vi gør sammen i studiet, på scenen og somvenner er dethelt rigtige. Vi har en masse ny musik og energi, som vi skal visejeralle de kommende år. Vistarter på Loppen og på SPOT Festival i 2024 og glæder os til at være sammen medalle, der tropper op!”

APHACA kan opleves live i efteråret2024.
Billetterne går i salg tirsdag d.30.aprilkl. 10:00