[ Bæredygtigheds ] Dagen

[ Bæredygtigheds ] Dagen 

Bæredygtighed in or out? Helt sikker in! Men det kan være noget af en mundfuld. Men i dag giver vi det et skud. Med loppemarked, talks, workshops og gang i huset. Programmet er som følger:

11.00 Loppemarked åbner. Så har du gamle fine sager, du gerne vil sælge bring them. For tilmelding hertil skriv til en mail til julie.ds@platformk.dk. Boden er gratis og alt salg går til dig.

11.00 – 12.00 Smykke workshop – lav dit eget bæredygtige smykke. 

12.00 Lederen af Platform K hedder Søren og han bor i et bæredygtigthus, han selv har bygget! Hør om det, hans valg af materialer og hele processen. 

11.00 – 13.00 Shine møbel. Kom og vælg dit møbel og få vejledning til, hvordan du shiner det op. Workshoppens vært, Anders, vil gennem kyndig vejledning og diverse rekvisitter guide dig gennem den kreative proces fra skrot til shine.

13.00 – 14.00 Væredygtighed er indersiden af – eller den menneskelige side af – bæredygtighed. Christian fra Center for Væredygtighed og vil lave en interaktiv session, hvor du selv får lov til at arbejde med, hvordan begrebet kan bruges i dit liv. Medbring nysgerrighed og vilde tanker.

14.00 – 15.00 Workshop med Tøjbyttehandlen

16.00 Loppemarked lukker. Der vil være særligt gode priser den sidste time.

Du behøver ikke at deltage i alle events, men kan komme og gå som man har lyst til på dagen. Og du må, som altid, også gerne kigge forbi uden deltagelse i et event. Disse temadage er et gentagende koncept på Platform K som vil sætte fokus på forskellige vigtige temaer.

Entre til alle dagens events: 65 kr./Ung25 55kr.