BarselsBar – med musik og kranio-sakral terapeut

BarselsBaren er et uformelt rum omkring din nye rolle som forældre og vi lover max chill. Hver gang starter vi med at lytte til musik med introduktion og bevægelse fra dagens vært, hvorefter Panilla Lysna, som er Kranio-Sakral Terapeut og Psykosomatisk Traumeterapeut, vil guide os gennem en blid lille øvelse med fokus på at få ro på både dit og dit barns nervesystem. Panilla svarer herefter på aktuelle spørgsmål og udfordringer, der måtte være blandt babyer og forældre der er tilstede.

Hvis tiden er til det, afholdes en omgang Turd Tales (sjove/ulækre historier fra dagligdagen på barsel) hvor en vinder kåres. Tilslut er der kaffe og sludder på tværs. BarselsBar er for alle børn og forældre på barsel uanset køn/forældrerolle. Man skal tilmelde sig for hver gang – entreen er inkl. kaffe/te og kage. 

Der er puslefaciliteter og mulighed for at køre barnevognen ind i caféen. For spørgsmål, ideer til aktivitet eller andet kontakt Platform K på kontakt@platformk.dk

  • Tidspunkt: 11.30 – 12.30
  • Entre: 45kr. inkl. kaffe/te/kage
  • Datoer: 15.08, 19.09, 10,10, 21.11, 19.12, 20.02, 20.03, 10.04, 15.05, 19.06

Læs mere omkring Panilla her: Panilla har været selvstændig terapeut i over 10 år og har hjulpet mange forældre og især mødre, som oplever at overskuddet hænger i en tynd tråd fordi den lille ikke trives. Hun brænder med andre ord for at hjælpe nyfødte babyer, børn og deres forældre til den bedste start på livet som familie.

Så har du/I en utrøstelig baby, en baby der har svært ved at finde ro og sove eller en baby der ikke kan få ordentlig fat på brystet eller flasken. Kaster den lille sig bagover, er der begyndende tegn på en favoritside eller problemer med at ligge på maven, så kom endelig og lad os få en snak.

Panilla er Kranio-Sakral Terapeut, Psykosomatisk Traumeterapeut og Tankefeltterapeut og deler gerne ud af sin viden. Til BarselsBar bliver der derfor god mulighed for at snakke med andre forældre og få hjælp til at forstå hvad den lille krop fortæller os når der er gråd, en mave der ikke fungerer eller andre udfordringer. Og ikke mindst hjælp til hvad du/I selv kan gøre.

Du kan læse mere om mor-baby-behandlinger og hvad Panilla ellers tilbyder her: Kranio-Sakral Terapi, Trykkammer behandling og forståelse for kroppen (https://mybodyandmind.dk/mor-og-baby-behandling/)