BarselsBar – med musik og kranio-sakral terapeut

BarselsBaren er et uformelt rum omkring din nye rolle som forældre og vi lover max chill. Hver gang starter vi med at lytte til musik med introduktion og bevægelse fra dagens vært, hvorefter Panilla, som er Kranio-Sakral Terapeut og Psykosomatisk Traumeterapeut, vil guide os gennem forskellige øvelser – eller vejlede omkring problemstillinger som ”Mit barn har svært ved at sove” eller ”Hvilke øvelser er gode for mit barns mave”. Hvis tiden er til det, afholdes en omgang Turd Tales (sjove/ulækre historier fra dagligdagen på barsel) hvor en vinder kåres. Tilslut er der kaffe og sludder på tværs. BarselsBar er for alle børn -og forældre på barsel uanset køn/forældrerolle. Man skal tilmelde sig for hver gang – entreen er inkl. kaffe/te.

Der er puslefaciliteter og mulighed for at køre barnevognen ind i caféen. For spørgsmål, ideer til aktivitet eller andet kontakt eventkoordinator Julie på julie.ds@platformk.dk

  • Tidspunkt: 11.30 – 12.30
  • Entre: 35kr. inkl. kaffe/te/kage
  • Datoer: 15.02, 14.03, 18.04, 16.05

Læs mere omkring Panilla her:
Byder hverdagen på små eller store udfordringer, som det kunne være rart at dele med andre der forstår?Har du/I en utrøstelig baby, en baby der har svært ved at finde ro, sove eller få ordentlig fat på brystet eller flasken. Kaster den lille sig bagover, kunne amningen fungerer bedre eller er der begyndende tegn på en favoritside, så glæd jer.

Panilla er Kranio-Sakral Terapeut og Psykosomatisk Traumeterapeut og elsker at hjælpe nyfødte babyer og deres forældre til den bedste start på livet. Der bliver derfor god mulighed for at snakke med andre forældre og få hjælp til at forstå hvad den lille krop fortæller os når der er gråd, en mave der ikke fungerer eller andre udfordringer. Og ikke mindst hjælp til hvad du/I selv kan gøre samt små øvelser vi vi laver sammen.

Du kan læse mere om Panilla her: Kranio-Sakral Terapi, Trykkammer behandling og forståelse for kroppen (mybodyandmind.dk)