Barselsgruppen

Barselsgruppen 

Velkommen til Barselsgruppen på Platform K, en gruppe for nye forældre af alle køn! Vi tror, at selvom man nu er forældre til et nyt lille mennesker, er det vigtigt at passe på det lille menneske i sig selv, som også trænger til at blive luftet.

Her omfavner vi ble-hjernen og rænder under øjnene, mens vi dykker ned i nostalgiens vugge for vores generation, der i dag har ført til et nyt ikon: BABY YODA FRA STAR WARS!

Hver gang vi mødes i barselsgruppen, tager vi gåudstyret på, pakker ungerne i barnevognene, og som Imperiet selv marcherer vi ud for at finde Baby Yoda. Gruppen får stukket et kort i hånden, der leder hen til et – for hver gang – nyt sted i Horsens, hvor Baby Yoda gemmer sig. Når Baby Yoda er fundet, kan I returnere til Platform K og belønne jer selv med en kop storslået kaffe og en sludder for en sladder om livet som ny forældre.

Tidspunkt: 11.00 – 13.00

Entré: Gratis

//

We are bidding you welcome to our parent group at Platform K. This is a group for new parents of all genders, who wanna meet and hang out with other parents with a baby on the arm. We meet the first Tuesday every month and go for a walk to find an icon of our time, BABY YODA! After finding our beloved sci-fi friend, we return to Platform K for a lovely hangaround and talks about daipers, milk and all the wonders of being a parent.