De Uendelige & Moonlight Badgers

Dobbeltkoncert med De Uendelige & Moonlight Badgers – præsenteres i samarbejde med Rockministeriet.

Døre åbner kl.20.00
Koncertstart kl.21.00
Pris i forsalg: 90 – 120 kr.
Pris i døren: 110 – 140 kr.

DE UENDELIGE er eventyret om 2 vindbidte rock’n’rollere, som for længst havde skiftet kurs, og udskiftet bøgescene og backstage-fest med fast arbejde og familieliv. Men man har heldigvis kun et standpunkt, indtil man tager sig et nyt og sjovere!

Morten “LarsRock” Amstrup og Mattias Hundebøll har levet rockdrømmene længere ud end
de fleste tør fantasere om. Med deres tidligere bands Floor is made of Lava og Rock Hard Power Spray har de turneret det meste af verden, stået på de største festivalscener, ryddet forsider, haft store radiohits og udsendt utallige albums.

Engang var de glødende konkurrenter på den danske rockhimmel. Men stridsøksen er
blevet begravet – og sammen har de en fælles drøm: at få energien, inderligheden og de store omkvæd tilbage i dansk rock.

Første single fra DE UENDELIGE hedder “Hele vejen” og er et medrivende rocknummer om den refleksion man gør sig, når man indser, at man er nået halvvejs gennem livet. Om forliste følelser. Om ilden der stadigvæk brænder. Om en bagage af lige dele drømme og gæld. Og om at gå hele vejen – ALTID!

DE UENDELIGE er skødesløs refrænrock anno 2023. Nærværende, storladent, beskidt,
banalt, umiddelbart og (forhåbentligt) fængende som ind i helvede. DE UENDELIGE er rock,
som man skråler inderligt med på – uanset om man befinder sig i bilen, i badet eller – i bedste fald – står foran en festivalscene med en iskold fadøl i hånden.

Til foråret udsender DE UENDELIGE deres debut-EP: “Drømme & gæld” på vinyl og
streaming.

Moonlight Badgers er en anmelderrost rockgruppe med base i Aarhus.

Lidt en klicé i rock universet, men uden det gør noget. For på trods af de simple tekster, der stadig maler et tydeligt billede, kan Moonlight Badgers levere en ond guitar der nærmest tvinger djævle hornene op.

Med Tobias Zhonnesen i front på Vokal og Guitar, Nicklas Sommer på Trommer og Emil Andersen på Bass og Kor. Kan du ikke blive andet en blæst bagover.