En Kvindes Erkendelser

En Kvindes Erkendelser – af Lise Bøgh
“Kære gæst,
Jeg er blevet spurgt om jeg vil holde et foredrag i Platform K. Det vil jeg utrolig gerne, nu sidder jeg overvejer, hvilke plusord jeg skal skrive for at nogle dukker op. Det første jeg kan indlede dig i min kære gæst er mit mantra for mit eget liv, som også er forudsætningen for dette lille skriv. Det lyder således: Så længe man er kærlig og ærlig kan man aldrig komme galt afsted. Jeg har et ønske om et foredrag, som gennemsyrer hele lokalet med kærlighed, ærlighed og skrøbelighed. Jeg vil gerne tale om de erkendelser og erfaringer jeg har fået i mit lille liv indtil videre, og jeg drømmer om at mine gæster går derfra med tips, guides og oprigtige sommerfugle i maven og fingerspidserne og en masse fandenivoldskhed, når de går derfra.
Jeg vil gerne tale om at turde sige ja ligeså meget som at turde at sige nej, at være ambitiøs, at insistere på retfærdighed og kærlighed for alle, feministisk selvforsvar, selvkærlighed, hvordan man værner om sin femme energi og at være sin egen CEO. Jeg vil tage eksempler og øvelser med, som jeg selv har lært gennem psykologi og egne oplevelser. Jeg vil læse højt fra mine dagbøger, egne litterære tekster og feministiske skrifter, som har betydet meget for mig. Jeg ønsker et åbent forum for alle, hvor gæsterne og jeg er i dialog.
Kære gæst, jeg håber at se dig! Jeg håber mine erfaringer kan blive bundet ind som en lille gave, som du kan bære med dig til, når livet er hårdt, men især også til, når livet er godt.
Store kram og store tanker herfra.
// Lise”
 
Entre: 35kr./UNG25 25kr. inkl. kaffe/te
Tid: 17.00 – 18.00