• Dato
  29/04/23
 • Koncertstart
  21.00
 • Sted
  Platform K
 • Forsalg
  70 - 100 kr.
 • Pris i døren
  90 - 120 kr.
 • Køb billet Tilkøb

Falderebet + support: Det Muntre Ubehag og Ida & Rachel

“Magtens Korridorer stadfæstede deres position som tophold i dansk rocks lille superliga,
mens Falderebet spillede sig i position til at man nok bliver nødt til at udvide den superliga. De
er et band – med en klang, en karakter og en klasse – som den danske rockscene har ventet
på længe.”

Så flotte ord skrev anmelder Mads Kornum fra Side33 om Falderebets koncert i
Store Vega i slutningen af december 2022, hvor de spillede support for Magtens Korridorer.

Med et potent, melodiøst og insisterende udtryk, er Falderebet et nyt orkester på den danske musikscene – bestående af profilerede og erfarne musikere fra den københavnske undergrund. Som en slags musikalsk eksponent for ’Nordic Noir’, tager Falderebet udgangspunkt i ’Støjpop’, inspireret af den nye bølge af post-punk fra Stuttgart. I front står sanger og sangskriver Bo Bech Arvin med et personligt tekstunivers på dansk, der kredser om de eksistentielle kriser og udfordringer, der ofte rammer det enkelte menneske i det postmoderne samfund. I slutningen af foråret udgav bandet LP’en ’En Dans På Roser’. Albummet er blevet flot modtaget med positive anmeldelser, airplay på P4 og masser af afspilninger på redaktionelle playlister på Spotify:

PRESSEN SKREV:
”Falderebets styrke er, at de lyder som et band på sammenbruddets rand eller orkestret på Titanic.”, Jan Opstrup Poulsen, Gaffa.

”En dans på roser” er en af den slags album, der bliver ved med at give og folde sig ud, hver gang du lytter.” Henning Høeg, POV International

”Forsanger Bo Bech Arvin har et sikkert øre og sans for sproglige finurligheder […] Teksterne er uden undtagelse gennemarbejdede og intelligente, afsunget fra usikker grund med tvivlen og melankolien som makkere.”, Klaus Lynggaard, Weekendavisen.

FALDEREBET ER:
Bo Bech Arvin: vokal
Henrik Berger: guitar
Anders Ramhede: trommer
Jakob Lund: bas

Support

‘Det Muntre Ubehag’ består af fire herrer, med en besætningen der byder på guitar (Søren Petersen), bas og kor (Brian Skousen), trommer og percussion (Nikolaj Plum-Jensen) samt sang og guitar (Simon Clemens). Vi forsøger hele tiden at udvide instrumentparken. Derfor kan I nyde, at melodica, kazoo, chimes, glockenspiel, ukulele, koklokke og bowlerhat sniger sig ind i numrene.

Vi har i foråret ’21 fundet sammen i dette projekt, hvor kreativiteten krydres med en smule galskab, som ind imellem slippes fuldstændig løs. Simon står for de vilde tekster og kreative ideer, mens Søren, Nikolaj og Brian lægger det solide grundlag for en god sang. Der bliver grinet og leget i øvelokalet, men de store følelser og tanker bliver også vendt.

Vi føler os ikke bundet af én genre, men prøver gerne så mange af, som muligt. Således vil man kunne opleve, at vi bruger elementer fra blues, reggae, rock, vals, viser, folk, pop, marchmusik, metal, tango, samba, dansktop, swing og alt derimellem.

Ida & Rachel

Ida & Rachel er en duo bestående af Rachel Lara og Ida Bang.  Med smukke harmonier og gode klange genskaber de kendte, såvel som ukendte sange.  De mødte hinanden i folkeskolen, musikken samlede dem og skabte et stærkt bånd, der både kan ses og høres i deres optræden. Tag på rejse med Rachels smukke sangstemme og Idas blærede guitar.