• Dato
  02/12/23
 • Koncertstart
  21.00
 • Sted
  Platform K
 • Forsalg
  150 - 180 kr.
 • pris i døren
  170 - 200 kr.
 • Døre
  20.00
 • Køb billet Tilkøb

Fraads + support: Kazaeth

Døre åbner kl. 20.00
Support kl. 20.30 i cafeen.
Koncertstart kl. 21.00
Pris i forsalg: 150 -180 kr.
Pris i døren: 170 – 200 kr.

Den energiske og originale duo FRAADS, bestående af Papa Erotic og David Engelbrecht, har altid været kendetegnet ved excentrisk musik og ambitiøse liveshows. FRAADS har annonceret udgivelsen af deres andet studiealbum i 2023. Det kommende album bliver en elektronisk og genrebrydende oplevelse, med hilsner til alt fra nostalgiske Nintendo-spil til stærke popmelodier. Albummet vil indkapsle temaer som død, FOMO, venskab, eventyr og breakup. Anden single fra det kommende album, udgives d. 5/5 2023 samme dag som de optræder på den store udendørs scene på årets SPOT Festival.

At skabe en unik og dragende live oplevelse, har altid været en hovedambition for den nytænkende duo og det kan publikum nu se frem til at opleve, når de turnerer rundt i Danmark til efteråret 2023. Soundvenue skrev i én af deres to 5-stjernede anmeldelser af FRAADS’ koncerter, at ”FRAADS forvandlede Musikhusets Store Sal til en helt anden verden” og at publikum tog imod dem, med en velkomst der kunne være ”verdensstjerner værdig”, mens GAFFA senest skrev ”Så tak, FRAADS, for at udfordre dansk hiphop og for at udfordre den tilhørende performance”. Det er altså ikke ubegrundet, når man siger at FRAADS er gennemslående liveperformere, og om deres kommende tour udtaler de:

“Vi glæder os for sygt til at komme ud og spille igen, og den her gang med vores nye album i ryggen! Sangene får liv og betydning når vi spiller dem live for jer, så vi kan ikke vente med at åbne dørene og genforenes med vores dedikerede og elskede Fraadsere!”

I december 2022 udgav FRAADS singlen ”Forsigtig”, der er en sang om at kræve sin egen tid og plads på dansegulvet, hvor ingen skal røre ved en, men også en sang om aldrig at kunne blive rørt igen efter at have mistet sit livs kærlighed. Singlen landede dem en plads på Soundvenues liste over ”De 25 bedste danske sange” fra 2022 og har ligget flere uger i A-rotation på P3. Et samlet værk fik fans sidst i august 2020, da FRAADS udgav deres debutalbum ’FRaaaDS’, der fik utrolig flotte anmeldelser med på vejen. Duoen har brugt de sidste to år i studiet for at arbejde på nyt materiale til deres næste udgivelse, som udkommer i år, der peger i nye retninger for den dansksprogede duo og Soundvenue har udnævnt det kommende album til et af “Dem vi ikke kan vente med at høre i 2023”.

“Med den her plade føler vi, at vi har skrevet et nyt kapitel i vores lyd og fortælling. Det har været en lang og dybdegående proces, og vi har skrevet musik nok til 4 albums den her gang. Men vi er landet et sted, som vi føler, ikke kunne være anderledes, og det betyder meget for os at skulle dele det med jer snart!”

Den seneste single ”Forsigtig”, og mange andre endnu ikke udgivne numre, fik publikum en smagsprøve på, da FRAADS inviterede til to eksklusive og udsolgte ”Demoshows” i Aarhus og København, hvilket blev deres eneste to headlinerkoncerter i 2022. Billetterne blev revet væk og nu er de snart klar til at præsentere det færdige univers, når de spiller 11 koncerter på spillesteder landet over til efteråret 2023, inkl. Store VEGA i Kbh. Der skal danses tæt, længtes, grædes og skriges, når FRAADS fylder landets spillesteder med deres euforiske, altomfattende og overvældende musikalske univers.

KAZAETH

Kazaeth er Horsens nyeste og yngste skud på indie-pop stammen: højt tempo, god energi, fede musikere. Sidst de gæstede os var til September Sounds, hvor de gav et brag af en koncert.

Kazaeth spiller i cafeen ca. 20.30 – og koncerten med Fraads starter kl.21.00.