Fundraising Masterclass

Fundraising Masterclass

I denne masterclass lukker Platform K’s event-ansvarlige, Mark Ludvig Henriksen, op og deler ud af alle de gode tips og tricks om, hvordan man fundraiser og får penge til den gode idé.

Mark Ludvig er uddannet fra Roskilde Universitet i Performance Design og har gennem de seneste 10 år arbejdet med konceptudvikling og fundraising i kunst- og kulturbranchen.

Vi kommer til at fokusere på, hvordan man laver den gode process for sin fundraising, hvordan man går til de forskellige fonde/puljer, og helt ned i detaljen, hvordan man skriver den gode ansøgning.

Så har man et projekt, man gerne vil søge støtte til, eller er man nysgerrig på, hvordan man styrker sin egen til fonde og puljer, så er dette en unik mulighed for at få en forrygende saltvandsindsprøjtning.

Masterclassen er åben for alle; om end man aldrig har prøvet det før, eller har man sendt ansøgninger afsted i åresvis, garranterer vi for, at det bliver relevant for alle.

Tid: 16.30 – 18.30

Entre: 55 kr./Ung25 45 kr. inkl. sodavand

//

In this masterclass, the head of events at Platform K will be teaching about the ideal process of fundraising from start to finish and how to maximize the chance of raising funds for your project.

The masterclass is open and relevant for all levels.