NY DATO: I’ll Be Damned + support: Social Belastning

Hard Rock Horsens præsenterer: I’ll Be Damned på Platform K

I’LL BE DAMNED blev dannet i Aarhus i 2010.

I 2022 har I’LL BE DAMNED fuldendt en forvandling, der startede efter udgivelsen af deres andet album i 2018. Bevæbnet med nye medlemmer, nye vinkler og en konstant tilførsel af inspiration fra en verden, der er løbet løbsk, udgav den 25. november albummet CULTURE på Mighty Music / Target Entertainment.

Lyden er stadig God Damned Rock’n’Roll. Metallisk, melodisk og tungere end nogensinde før. Ind er kommet Anders Gyldenøhr (ex-Grope, ex-Hatesphere) på trommer og Mark Damgaard på vokal, hvilket har givet det forbandede udtryk et eftertrykkeligt los bagi.

I’LL BE DAMNED har tidligere udgivet to albums i samarbejde med Prime Collective og det tyske selskab Drakkar Entertainment, som er blevet modtaget med roser i både ind- og udland. Gennem årene har bandet optrådt på et væld af scener  – heriblandt som support for Dizzy Miss Lizzy og D-A-D i både Tyskland og Schweiz, samt Metallica i Royal Arena, et par Danmarks-turneer og en masse festivaller i Danmark og Tyskland, herunder Copenhell.

Seneste singler:

“Hell Come (Take Me Now)” starter med western-vibes og folder sig ud som en klassisk rock-hymne. Som kontrast til resten af det nye materiale, bibeholder nummeret et humoristisk element og lægger op til fællessang.

https://www.youtube.com/watch?v=ySNlz5eJ7Ro&ab_channel=MightyMusic

“Forever, Right?” omfavner følelserne af frygt og frustration i et energiudløsning, der strækker sig fra det dystre og onde til det store, nærmest æteriske brudstykke, hvor man får lyst til at flå huden af. Nummeret er også en stærk kommentar til det samfund, som også er styret af overklassens jerngreb, hvor man som person kan føle sig ubetydelig og nøttesløs.

https://www.youtube.com/watch?v=jZQ5F1RqZsU&ab_channel=MightyMusic

Der vil til koncerten selvfølgelig også blive spillet gamle hits fra de tidligere plader! Så vi håber publikum er klar til at skråle med på “Shopping with a Shotgun”, “Keep Warm Burn the Rich” og Knowing that I’ll never walk a straight line”

https://www.youtube.com/watch?v=XILJ50EPdmo&ab_channel=DrakkarEntertainment

I’LL BE DAMNED anno 2022 består af:
Mark Damgaard: Vokal
Boris Tandrup: Guitar
Kristian Sloth: Lead guitar
Jens Lunde: Bas
Anders Gyldenøhr: Trommer

Support: Social Belastning

Det dumt, det grimt, det pånk!