Indisk Dag på K

Indien, et land fyldt med sprudlende mangfoldighed og ældgamle traditioner, imponerer mennesker verden over med sine utallige fascinerende egenskaber. Fra det dybt forankrede kulturelle baggrund til de betagende naturlandskaber – Indiens tiltrækningskraft er uovertruffen.

I dag dykker vi ned i nogle af de mest fortryllende aspekter, der gør Indien til en sandt bemærkelsesværdig nation. Vi vil forkæle vores smagsløg med hjemmelavede indiske snacks, udforske personlige fortællinger om forholdet til landet, deltage i danseworkshops og meget mere. Join os til en uforglemmelig rejse gennem Indiens rigdom og skønhed!

Programmet for dagen: Opdateres 

Mellem programpunkterne kan man besøge boderne rundt i caféen: oplev blandt andet "hvordan bærer man en saree", "hvordan laver man chapati", man kan få lavet mehendi og meget andet.

I entreen er der inkluderet indiske snacks og en smagsprøve på te. I caféen vil det være muligt, at købe et lækkert indisk måltid til 45kr.

  • Tidspunkt: 11.00 – 14.00
  • Entre: 55kr. inkl. te/snacks og 35kr. for børn

Man må meget gerne komme iklædt indisk-dragt hvis ønsket. Det er ikke et must, at man er der i hele tidsrummet. Man må gerne komme/gå som det passer.