JuleBlues: Big O & The Blue Quarters

Traditionen tro præsenterer Blueskartellet JuleBlues på KulisseLageret:

Big O & The Blue Quarters er et dansk bluesband, der har formået at skabe sig et navn på den danske musikscene med deres enestående musikalske talent og medrivende liveoptrædener.

Bandet består af fem erfarne musikere, der hver især bidrager til det unikke lydbillede: Oscar “Big O” Eriksen på mundharpe og vokal, Filip Dybjerg på bas, Mathias Rindom på trommer samt Frederik Tygesen og Søren Schack på guitar.

Big O & The Blue Quarters’ musik er en blanding af traditionel blues og moderne elementer, der giver deres musik et frisk pust og gør den interessant for både blues-entusiaster og nye lyttere. Med deres rå stemme, virtuose guitar-riffs og energiske optrædener formår bandet at sætte gang i enhver fest og skabe en unik stemning.

Bandet har spillet på utallige scener og festivaler i Danmark. Som eksempler kan nævnes: Horsens Rock I lunden, Horsens Blues Alive, Randers City Bluesfestival, Den Blå Festival (Aalborg), Aarhus Festuge, Fatter Eskil, Gyngen, Kulisselageret, HNT og mange flere, samt den tyske festival Eutin Blues Festival.

Bandet tager udgangspunkt i Westcoast og Chicago blues og mestrer den swingende ”Jump” blues på en måde, der gør det svært at sidde stille. Som bandet udvikles, bevæger de sig også over i mere moderne og eksperimenterende blues, og har efterhånden fundet deres egen unikke lyd.