• Dato
  28/10/23
 • Koncertstart
  20.00
 • Sted
  Gedved Kultur- og Medborgerhus
 • Forsalg
  150 kr.
 • pris i døren
  170 kr.
 • døre åbner
  19.30
 • Køb buffet via link i teksten
 • Køb billet Tilkøb

Juncker

Platform K og Musikforeningen i Gedved præsenterer Juncker med band i Gedved Kultur- og Medborger hus, lørdag d.28 oktober.

Døre åbner kl.19.30
Koncertstart kl.20.00
Pris i forsalg: 150 kr.
Pris i døren: 170 kr.

Koncerten er med siddepladser.

Det er muligt at tilkøbe buffet til koncerten ved at klikke her
(Yderligere info/bordbestilling: Kontakt “Lones Mad” på tlf. 2751 3325.)

Juncker er for alvor kommet op i publikums bevidsthed, da han i 2022 tog det modige valg at deltage i Dansk Melodi Grand Prix med sit eget nummer ’Kommet For At Blive’.

Sidst i 2021 udsendte Juncker sine allerbedste sange på et album, som hedder ”Længere Nede Ad Vejen”. Albummet bliver efterfulgt af en LIVE tour.

Albummet indeholder hits, som ikke tidligere er blevet udgivet på cd eller vinyl bl.a.: ’Wallenberg’ og ’Udover Brønshøj’ – samt et par nye sange, hvor en af disse byder på et samarbejde med Andreas Odbjerg; nemlig nummeret ’Evigheden Mellem Os’.

At Juncker også har leveret hele fire(!) titelmelodier til alle sæsoner af nogle af de mest sete danske Tv-programmer i nyere tid – “Kurs mod fjerne kyster” med Beha-familien – taler også sit eget sprog.

Juncker ramte med ’Mogens og Karen’ den danske sjæl med teksten om et nabopar, der trods deres tilforladelige navne nærede giftige bær og en gal hund i haven. Eftertænksomheden og de catchy tekster og kompositioner har altid været kendetegnende for Juncker. Junckers tekster bugner af kvaliteter, de er spækket med flotte billeder og metaforer men også overdreven melankoli og modløshed.

Anmelderne tog rigtigt godt imod Junckers forrige album, GLOBUS NV (2018), og kaldte det bl.a. ”hans mest helstøbte album” (GAFFA, 5***** stjerner) og ”nogle af hans bedste popsange i karrieren” (Fyens.dk, 5***** stjerner).

NU kan man igen opleve Juncker med evergreens og nye hits… Og nu med en DMGP sang på sætlisten også!