Latterkursus på K

Vi inviterer jer varmt til et inspirerende latterkursus på Platform K, med den dygtige Heine Bo Hansen som vores guide til latterens forunderlige verden:

“I 2003 faldt jeg tilfældigt over latteryoga, og blev straks fanget af den energi latteren har, og hvad den gør ved os.”

Heine er uddannet instruktør hos Dr. Madan Kataria, latteryogaens ophavsmand og har gennem de seneste 19 år udviklet sin personlige udgave af et latterkursus.

“Oplev et frirum, hvor der er plads til at slippe selvhøjtideligheden, hvor der er plads til at være fjollet og ikke mindst plads til mærke latterens positive effekt på kroppen.”

Glæd jer til en time fyldt med latter, leg og løssluppen energi, hvor vi sammen udforsker kraften og glæden ved at le. Heine Bo Hansen vil dele sin ekspertise og guide os gennem en række sjove og forfriskende latterøvelser, der vil løsne op for kroppen og sindet.

Uanset om du er erfaren i kunsten at le eller blot nysgerrig på at udforske dens magi, er alle velkomne til at deltage! Lad os sammen skabe et rum fyldt med smil og latter, hvor vi kan dele positive vibes og skabe uforglemmelige øjeblikke.

Vi glæder os til at grine med jer.

  • Tid: 19.00 – 20.00
  • Entre: UNG25 45kr./55kr.