[ Mangfoldighed ] en minifestival

[ MANGFOLDIGHED ] EN MINIFESTIVAL

Denne dag vander vi mangfoldigheden. Mangfoldigheden skal hyldes, studeres og nydes. Med talks, en samtale salon, workshops og gang i huset vil vores mangfoldighed blomstre i flor. Programmet er som følger:

10.00 – 11.00 Oplæg og koncert af Alberte Holse, omkring hendes rejse som ung med diagnoser. Alberte er en kvinde i sin bedste alder, med en stemme der forgudes, en tøjstil der sparker røv og en man ser op til. Men hun er også en kvinde, der det sidste år har oplevet at blive diagnoseret og været indlagt på psykiatrisk afdeling. Dette liv deler hun i dag med os, gennem oplæg og sang. Modige Alberte, tak.

11.00 – 12.00 Fortællekoncert om psykisk sårbarhed ved Tim Alvin (forsanger og guitarist i The Boy That Got Away). Tim åbner op omkring sin egen psykiske sårbarhed, angst, ADHD og tragiske livsomstændigheder, som kan knække selv det stærkeste menneske, og kombinerer egne livserfaringer med en akustisk koncert, som giver indsigt, retning og håb.

13.00 – 14.00 Samtale Salon med et mangfoldigt panel, dagens vært: Matheus Tøttrup fra Konfus Podcast. Dagens aktører samles her til en samtale salon omkring stort og småt ? omkring fordomme. I en fælles samtale vil de besvare Matheus´ og publikums spørgsmål. Matheus driver til dagligt sin podcast “Konfus” hvor han finder svar på sin indre eksistensforvirring gennem andre menneskers perspektiver og historier.

14.00 – 15.00 LGBTQ++++++ er en talk omkring alle de ord, som mange af os er bange for at bruge forkert. For må jeg sige homo og hvad med hen/han/hun? Mark Ludvig er specialist på området og vil guide os gennem et univers af vigtige nuancer.

15.00 – 16.00 Mangfoldigheds Quiz, dagens vært: Drag Queen Lathisya Adore. Som afslutning på en dejlig dag skal vi quizze. I bliver delt op i hold og sammen vil Lathisya guide jer gennem quizzen. Spørgsmålene vil alle sammen udvide din indsigt og livssyn med en humoristisk twist. Vinderne af quizzen vil modtage et helt særligt “Mangfoldigheds Gevinst” og lidt godt til ganen.

TAK til alle de seje deltagere – vi glæder os til en vigtigt, smuk og særlig dag!

Tid: 4.06, 10.00 – 16.00
Entre: 65kr./Ung25 55kr.
Billetlink: https://platformk.dk/events/mangfoldighed-en-minifestival-2/

Du behøver ikke at deltage i alle events, men kan komme og gå som man har lyst til på dagen. “En minifestival” er et gentagende koncept på Platform K som vil sætte fokus på forskellige vigtige temaer.