Manu Sareen

For få år siden fik Manu Sareen stillet diagnosen ADHD. Det første han tænkte var; hvordan kan jeg have en børnesygdom? Men han blev klar over, at rigtig mange voksne mennesker lever med ADHD. Han ville ønske, at han havde kendt til sin diagnose tidligere i livet, så uroen, melankolien og det indre kaos havde fået en forklaring.

I foredraget fortæller Manu Sareen sin historie, om at leve et liv med ADHD uden at vide det, om en grundlæggende ensomhed, der knytter sig til at føle sig anderledes og om de enorme omkostninger det har haft for ham at overskride sine egne grænser igen og igen, og aldrig kunne sige nej til en udfordring. Han fortæller også om styrkerne ved ADHD; jernviljen, gåpåmodet og kreativiteten.

I Manu Sareen´s seneste bogudgivelse ”Der er alt for meget i mit hoved” har børn/unge og deres forældre fortalt modigt og reflekteret om livet med ADHD og ADD – historier som Manu Sareen også vil berøre i dette foredrag på Platform K. Foredraget vil have et særligt ungefokus, men henvender sig til alle aldre.

Tidspunkt: 19.00 – 20.30

Entre: 180kr./UNG25 160kr.