Mercenary & Cyan Insane

Hard Rock Horsens og Platform K præsenterer med en aften med Mercenary og Cyan Insane.

Som nedfrosne jætter, der bryder ud af deres årelange dvale, rejser den melodiske metals giganter MERCENARY sig atter fra den nordjyske muld og afbryder deres årelange slummer for atudbredederes hårdtslående metalhymner og deressæregne form fornordisk melankoli og melodi.

Mercenary har siden de debuterede internationalt med pladen "Everblack" i 2002 turneret Europatyndt med supportturnéer for bands som Megadeth,King Diamond,Dark Tranquility og Nevermoresamt optrådt på en lang række festivaler som Wacken Open Air, Roskilde Festival og ProgpowerUSA, og bandet har gennem deres energiske og velspillede livefremførelser af deres letgenkendelige genreblanding af melodi, melankoli, metallisk smadder, atmosfæriske keyboardfladerog himmelstræbende guitarsoloer i verdensklassetilkæmpet sig et globalt og loyalt følge.

Vi varmer op denne aften med Cyan Insane, som spiller et heftigt mix af thrash og melodisk dødsmetal. Med rod i undergrundsscenerne Randers og Horsens, har bandet levet og åndet for metalmusikken, siden starten i 2018. og har den klare mission at levere en metal fest til hver og en.

Bandet er bestående af:
Niclas Lilieqvist ( Guitar )
Dimi Shinning ( Guitar + vocal )
Patrick Bøgebjerg ( Trommer )
Miheal Rigstrup Madsen ( Bass) eneste koncert.