Nutidens journalistik på K

Vi inviterer til en inspirerende og tankevækkende aften, hvor vi udforsker journalistikkens dynamiske landskab og de spændende udfordringer og muligheder, det bringer med sig i dagens samfund.

Hvor er tidens journalistisk på vej hen, hvordan er det at være journalist i dag, hvordan arbejder man, og er pressen fri? Aktørerne på scenen er Espen Strunk og Elisabet D. Hyttel.

Espen Strunk er en alsidig skribent, underviser, forfatter og foredragsholder med en kandidatgrad i litteraturhistorie. Han har en omfattende erfaring som tilknyttet musikmagasinet GAFFA gennem adskillige år. I 2013 debuterede han som forfatter med bogen "Bagsidesanger – en bog om Jan Toftlund og hans tid". Siden da har han udgivet flere bøger om forskellige emner, herunder Benny Holst, Niels Skousen, Björn Afzelius og Nick Cave. Han har også samarbejdet med Søren Kragh-Jacobsen på bogen "Superbenzin & kærlighed" og senest med Iben Hjejle på biografien "En gylden korkprop".

Elisabeth Damkjaer Hyttel er redaktionschef på Horsens Folkeblad. 

Så glæd dig til at lytte med på en spændende samtale mellem de to garvede gæster på scenen og tag endelig dine spørgsmål, tanker og ideer med når vi sammen skal udforske hvordan nutidens journalistik arbejder og former vores opfattelse af vores verden. 

  • Tidspunkt: 19.0 – 20.30
  • Entre: UNG25 55kr/Normal 65kr.