Open Stage

Open Stage

En sang, et digt, en tale eller en rap – der er ingen grænser, når vi fyrer op for Open Stage på Platform K! Vi bygger vores café om til verdens hyggeligste koncertrum og på scenen stiller vi instrumenter, mikrofoner og alt nødvendigt til rådighed for at skabe en skøn aften.

Scenen er åben for alle, og alle sceniske udtryk er velkomne – så om du ligger inde med et digt eller en fortælling, du gerne vil fremføre, eller om du er med i et band, som har øvet en ny sang; det er HER du skal vise det. Vi garanterer for det fedeste publikum af andre kunstnere og dejlige gæster og et trygt rum, hvor man kan få lov til at prøve ting af.

Så skriv en mail til Mark Ludvig på markludvig.h@platformk.dk, hvis du gerne vil komme med et indslag, og så kommer du i programmet (men det er selvfølgelig også muligt at dukke op på dagen til eventet og hoppe op på scenen).

Tidspunkt: 17.00 – 21.00

Entré: GRATIS

//

Open Stage at Platform K. Do you have a band with a new song? A poem you would like to share? Or a third, fourth or fifth creation, you’ld like to perform? Write an email to Mark Ludvig at event@platformk.dk, and you’ll be a part of the program.