Pay Day

BluesKartellet præsenterer: Pay Day

Døre åbner kl.19.30
Koncert kl. 20.00
Pris i forsalg: 165 kr.
Pris i døren: 185 kr.

Med fødderne plantet solidt i rhythm & blues fra midten af det 20. århundrede, tager “Pay Day” med aktualitet og nytænkning bluesen sikkert ind i 2020’erne. Verden er i forandring, og der er masser at synge om; fest og fejring, krisefyldte tider, rodløshed og kærlighed.

“Et aldeles forrygende liveband” siger bluewnews.dk om bandet der i 2023 udgav albummet Getting There, modtog to DMA-blues nomineringer, og spillede ved Blues Award showet i Randers.

Forsanger og guitarist Oscar Mukherjee er vokset op i Californien og flyttede til Danmark som teenager. Han har spillet på Mojo Blues Bar siden han var 15 år gammel, gået i lære hos blueskapaciteter Ronni Boysen og Rune Kjeldsen og har spillet i Austin, Texas. I 2018 og 2021 blev han nomineret til DMA blues-awards og i 2021 tog han DMA-statuetten ”årets ud af det blå” med hjem.

Sammen med Oscar består bandet af trommeslager Asmus Jensen (Delta Blues Band og Omar & The Howlers), bassist Søren Bøjgård (Thorbjørn Risager) og den genrekrydsende guitarist Jakob Holm. Med afsæt i elektriske bluespionerer Jimmy Reed og Slim Harpo, rock n’ roll ikoner Bo Diddley og The Fabulous Thunderbids, samt countryblueslegender Mississippi John Hurt og Lightnin’ Hopkins, finder ”Pay Day” deres helt eget sted at stå.

Pay Day er:
Oscar Mukherjee – vokal/guitar
Jakob Holm – guitar
Søren Bøjgård – bas
Asmus Jensen – trommer