Pind

PIND gæster Platform K lørdag d. 3. december. 

“(…) jeg var lidt i tvivl om hvorvidt den unge rapper var mand for opgaven. Aldrig i mit liv har jeg taget så meget fejl? skrev GAFFA senest i deres 6-stjernede anmeldelse af Pinds koncert i Store Sal på SPOT festival. Med hits som “Plastic”, “Indlæg” og “Avalon” har Pind formået at skabe sit helt eget univers. 

Pind udtaler: “Jeg savner energien. Tiderne har ændret sig, men drømmene er stadig de samme” Fans af Pind har ventet og ventet, men nu kan publikum glæde sig til at opleve den skarpe historiefortæller på landets festivaler i sommeren 2022. 

Pind er en ung mand med et betagende talent for at betragte og beskrive sin omverden. Han skriver og producerer alle sine sange selv, hvilket afspejler sig i hudløst ærlige og autentiske tekster. Efter at have udgivet sit debutalbum “LOTUS” og en række singler som “Indlæg” og “Avalon”, som har fået en del airplay hos P3, er Pind nu klar til at vælte Danmark med ny musik og koncerter på toneangivende festivaler som bl.a. Roskilde Festival og Smukfest.

Om hans seneste festivaloptræden, i Musikhusets Store Sal, på dette års SPOT festival i Aarhus, havde GAFFA følgende at sige i deres 6-stjernede anmeldelse:

“Pind og hans band trodsede i den grad min umiddelbare skepsis og holdt et brag af en hiphopfest, der med hårde og tunge, lette og legende beats rystede Store Sal og de deltagende. (…) Selv da de bukkede, stod der stadig folk og hoppede, selvom musikken var stoppet.”

I november 2019 udgav Pind EP’en “Videre”, som udover at være en introduktion til hans univers, også er et farvel til livet i provinsen. Den fantastiske single “Plastic”, som medvirker rapkollegaen Benjamin Hav, var for alvor med til at sætte Pind på landkortet. Efterfølgende kom singlerne “Indlæg”, “Jeg Har Glemt” og “Avalon”, og i april 2022 udgav Pind sit debutalbum “LOTUS”, som er hans mest ambitiøse og personlige projekt hidtil. Med hans unikke produktioner og tekster, skabte Pind en særlig rød tråd i albummet, som giver lytterne, der virkelig spidser øre, mulighed for at opsnappe skarpe detaljer og referencer.

Frederik Pind har glædet sig længe til at komme ud på landets festivaler og udtaler:

“Vi har ventet længe på at få lov til at gøre det her ordentligt. Det vil være en underdrivelse at sige, at aflysningerne har været hårde for alle involverede, så humøret er tårnhøjt. Jeg har brugt ventetiden på at udforske ny lyd og finde min plads som musiker – ikke mindst på den danske musikscene men også i mit eget sind. Glæder mig til at se folks ansigter og mærke energien fra nogle ægte mennesker. Jeg savner energien. Tiderne har ændret sig, men drømmene er stadig de samme”.