Pre Skt. Hans på K

PRE SKT. HANS PÅÅÅÅ K

***Kom gerne uden billet***

Vi eeeeelsker Skt. Hans på Platform K og derfor inviterer vi i år til en forfest til den rigtige Skt. Hans den kommende søndag. Udover at vi skal nyde godt af hinandens selskab er dette arrangement også somemrafslutningen for Platform K og vi håber, at i er mange der igen i år, vil nyde en aften med os.

Der vil være koncert med elever fra FGU, en demokratisk båltale fra poetryslammer Tobias Dalager, fællessang og fællesspisning med caféens gode dhal, masser af snobrød/skumfiduser og kolde drikkevarer i baren.

Aftenen slutter af med åben jamscene og hele eventet foregår udendørs ved bagscenen. Der vil være borde/stole opstillet – men medbring gerne et tæppe til at sidde på rundt om bålet.

Program:
17.00 FGU-koncert på udendørsscenen
18.00 Fællesspisning dhal
19.00 Demokratisk båltale v. Tobias Dalager
19.30 Fællessang og bålhygge
20.00 Jam på udendørsscenen.

Billet er inkl. dhal/snobrød/skumfiduser. *** HVIS DER ER BÅLFORBUD LAVER VI ISVAFFER MED IS, GUF OG DRYS ISTEDET FOR SNOBRØD OG SKUMFIDUSER*** Du er også velkommen til at komme uden billet og selv medbringe mad/drikke.

Er du frivillig på Platform K vil der være gratis forplejning – så skal du blot skrive til os på mail: kontakt@platformk.dk og tilmelde dig.

Vi glæder os til en hyggelig stund!

  • Tidspunkt: 17.00 – 22.00
  • Entre: 85kr./UNG25 65kr. inkl. dhal/snobrød/skumfiduser
  • ***Kom gerne uden billet – og medbring eget mad hvis ønsket***