• Dato
    21/10 – 22/10/22
  • Koncertstart
    19.30
  • Forsalg
    80 kr.
  • Køb billet

Projekt 42: Hamlet – spilles på Horsens Ny Teater

Vil du være med til at skabe årets forestilling?

Åbent for tilmelding frem til 20.sep.:
Er du mellem 15-30 og kan du mærke et sug i maven over at spille musik, lave teater og skabe kreativ
performance sammen med andre?
Og vil du bruge 6 dage i efterårsferien på at udleve dine kreative side sammen med 40 andre dedikerede talenter?
Projekt 42 er en videreførselse af det tidlige talentsamarbejde, Sommerproduktionen, men flyttet til efterårsferien.
Musik: send mail til musik-koordinator jeppe.v@platformk.dk
Teater: tilmeld via link på Komediehusets hjemmeside: Projekt42 – Hamlet – Komediehuset

At være eller ikke at være – en udødelig klassiker. Historien om den danske prins, der mister sin far og ser sin mor gifte sig med farens bror (og morder?) er kendt og elsket over hele verden. Og med god grund. Den rummer både intriger, ulykkelig kærlighed og dramatiske overraskelser. Den er blevet fortolket et utal af gange – og nu bliver den det igen, når Komediehuset, Platform K og Horsens Ny Teater går sammen om at opsætte klassikeren i skolernes efterårsferie.

”Projekt 42” er en videreudvikling af ”Sommerproduktionen” – et forrygende uge-forløb for landets unge talenter indenfor drama og musik.

Spillestilen bliver en underholdende blanding af action, drama og billedmættede scenarier – alt sammen blandet op med moderne og episk livemusik

Op til 40 skuespillere og et 10 mands stort liveband skaber sammen med instruktøren og kapelmesteren, samt lys- og lyddesignerene forestillingen på blot en uge i Horsens ny Teaters flotte teatersal.

Manuskriptet er selvfølgelig skrevet og gennemarbejdet på forhånd af instruktøren, men størstedelen af skuespillerne og musikerne kender ikke hinanden, da der er hentet folk ind fra HELE landet til produktionen!

Forestillingen kan ses af voksne og børn fra 8 år og op.

Projekt 42 bliver til virkelighed med støtte fra Horsens Kommune, Insero, Fam. Hede Nielsens Fond og Statens Kunstfond. Tusind tak!