• Dato
  12/11/22
 • Koncertstart
  16.00
 • Sted
  Brædstrup Kirke
 • Forsalg
  80 kr.
 • Pris i døren
  100 kr.
 • Køb billet Tilkøb

Sangskatten m. Sys Bjerre & Soleima

Fællessang med Sangskatten i Brædstrup Kirke

Med musikalske gæster Sys Bjerre og Soleima

Brædstrup Kirke – i samarbejde med Platform K.

Lørdag d. 12. november, kl. 16.

Sangskattens tur rundt i Danmark er nået til Horsensområdet, hvor vi byder op til fællessang med Sys Bjerre og Soleima i Brædstrup kirke i samarbejde med Platform K.

Sangskattens toptunede husorkester med Nikolaj Busk, Søren Koch og kapelmester Nikolaj Muldkjær guider os igennem en fællessangsaften med sange fra den danske sangskat – både de gamle og nye, og dem du måske ikke kender endnu.

Med på scenen denne aften har vi inviteret to musikalske gæster som vil hjælpe med at synge, fortolke og udforske fællessangen og sangskatten.

Sys Bjerre blev for alvor kendt i 2008 med sangen om hende, der brændte sin kærestes lejlighed ‘lidt’ af. Siden har hun også kastet sig over at skrive musik til teater, musical og tv, samt salmeskrivning, ja faktisk har Sangskatten haft en af Sys’ samler med i sanghæftet siden 2021.

Soleima har tidligere udgivet hit på engelsk, men er senest begivet sig ud i et dansksproget musikalsk eventyr. Til efteråret kan man desuden opleve hende fortolke andre danske musikeres musik, når hun deltager i TV2s Toppen af poppen. Måske en smagsprøve på hvad vi får lov at høre, når hun gæster Sangskatten.

Sangskatten er det københavnske spillested, VEGAs fællessangsprojekt. Med projektet vil VEGA udforske, opdatere og lege med, hvad der sker, når vi synger sammen. Med en ambition om at udvide og opdatere det danske fællessangsrepertoire og styrke det fællesskab, der opstår når man synger sammen, bliver spillesteder, arbejdspladser, skoler og helt særlige natursmukke beliggenheder inddraget, når Sangskatten inviterer til fællessang fra sund til klit.

Væbnet med en bunke sanghæfter byder Sangskatten, samt Sys Bjerre og Soleima op til fællessang med sange fra den store danske sangskat – nøje udvalgt af både Sangskatten og vores musikalske gæster.

Syng dig med ind i fællesskabet

Sangskatten er støttet af Nordea-fonden og vil gennemføre mere end 50 arrangementer over tre år, stå bag et fællessangs-kit, formidle fællessang via workshop, podcast, fællessangsvideoer og fællessangskoncerter, samt bringe glæden ved fællessang og den danske sangskat til hver en krog i Danmark.