Søren Bebe Trio

OBS: Billetsalg starter mandag d.20 november kl. 12 i forbindelse med samlet jazzkampagne.

Koncerten er en del af vores Jazzrabat – læs mere her.

Platform K og Vor Frelsers Kirke præsenterer: Søren Bebe Trio

Line up: Søren Bebe/piano – Kasper Tagel/bas – Knut Finsrud/trommer

“Det er jazzy mindfulness. Lyden er vanvittig god. Musikken følger med. Det er ro til sjælen. Det er musik med et helende perspektiv. Smukt.”

(Niels Overgård, JazzNyt)

Den danske jazzpianist og komponist Søren Bebe grundlagde sin trio tilbage i 2007. Den 17. november udgiver/udgav de deres syvende studie album med titlen ‘Here Now’.

Denne gang er det den norske trommeslager Knut Finsrud, som sidder bag trommerne, og ligesom ved de sidste to udgivelser er det Kasper Tagel der håndterer kontrabassen.

Med deres nye album ‘Here Now’ markerer Søren Bebe Trio sig igen som sværvægtere indenfor den nordiske jazz. Melankolien og klangskønheden er i højsædet, og trioen formår som ingen andre at få hver enkelt tone til at tælle. Eller som den første anmeldelse af det nye album skriver: “Søren Bebe mestrer melodikunsten til perfektion og trækker fra sin kulturs folklore. ‘Here Now’ er et yndefuldt, elegant, poetisk album af underspillet rigdom.” (Thierry De Clemensat, Bayou Blue Radio/Paris-Move)

Efter det stærkt anmelderroste album ‘Echoes’ fra 2019 har gruppen holdt en velfortjent pause, men er altså nu tilbage med ny musik og fejrer udgivelsen af ‘Here Now’ med koncerter i Danmark og Europa.

Gennem årene har trioen givet et væld af koncerter over det meste af verden fra Brasilien til Korea over USA og Marokko og har formået at opbygge en støt stigende og særdeles loyal fanskare. På Spotify lytter over 100.000 med på trioens musik hver måned, hvor alle de største jazz playlister har trioens numre liggende side om side med jazzens verdensklasse pianister som Keith Jarrett og Chick Corea.

Tirsdag den 7. maj 2024 giver trioen koncert i Vor frelser Kirke i Horsens. Og netop det smukke kirkerum, med den store akustik, er det perfekte rum til trioens rolige, meditative musik, der trækker inspirationer fra både folkemusik, salmer og klassisk musik iblandet jazzens improviserede toner.

Trioen har desuden flere kirkekoncerter bag sig, og indspillede i 2019 Jørgen Mallings smukke salme “Jeg er træt og går til ro” som du kan se og høre her: https://www.youtube.com/watch?v=4_3Rbi0gQJg