Stand up Special – Den ukendte vare

SÅ ER DER DØMT STAND UP PÅ K!

På Platform K elsker vi god underholdning – og vi elsker når folk giver den gas! Denne aften får vi besøg af hele 5 nye stjerner på den danske stand up scene. De kalder dem selv “Den ukendte vare” – men tro mig, det bliver de ikke ved med at være længe! Kom med og oplev fremtidens stand up-stjerner:

Kim Krogh

Kim Krogh (f.1999) er en Aarhusiansk Stand Up komiker der høster masser af grin! Startet som stand up komiker i Februar 2020, og er kommet hurtigt ind i rytmen. Laver godt originalt materiale.
Kommer med et ungt og anderledes syn på hverdagen, som adopteret, og kommer med jokes som omhandler alt fra ungdomslivet og venskaber til kærlighed og familien.

Malthe Bødker

Malthe Bødker, er den komiske udgave af den kiksede lillebror du aldrig har bedt om. Nu bare med en mikrofon i hånden. En charmetrold der er udrustet med to store smilehuller, skøre dagligdags observationer og personlige historier med det formål at få jer til at rulle rundt på jorden af grin. Han startede på den aarhusianske Stand up scene i oktober 2021, og har ikke været til at rive ned fra den siden. Med sin meget smilende og lidt akavet energi, kan han snakke om alt på scenen, fra de små hverdags irritationer til meget personlige fortællinger fra den 23 årige komikers liv.

Jonas Bamdeg

Jonas Bamdeg er en opstående komiker med sans for imitationer og andre sjove stemmer, og er af den holdning at der er ikke så langt fra en underlig holdning til underholdning.

Thor Overbeck

Thor Overbeck har lavet stand-up i 5 år. I 2021 nåede Thor Overbeck til semifinalen i DM i stand-up, der blev sendt på tv2 Zulu. Thor Overbeck har optrådt vidt omkring på nogle af de største klubber, inde for stand-up. Herunder Comedy Zoo, Citizen, Alberts, Teater95b og mange flere. Derudover var Thor Overbeck en del af opvarmningen på Anders Matthesens turné “jokes fra en hvid straight mand”. Med sit store overblik, friske indspark og høje energi formår Thor Overbeck at fremhæve de store og små hverdagsproblem, samt begivenheder og give dem en sjov karakteristika samt vinkel. Emner alt fra Krigen i værnepligt, dating livet, borgerservice og manglende autoritet er emner Thor Overbeck tager fat på.

Magnus Zielke

Ja, jeg er her også og jeg er ret sjov.

  • Tidspunkt: 20.00 
  • Entre: 110kr.