TimeChild + support: Deadnate

Timechild er et dansk progressivt, heavy rock band dannet i 2020 i København. Deres lydunivers består af en blanding af progressiv rock og heavy metal, domineret af en kraftfuld lead vokal og karakteristiske twin guitarer, som tilsammen skaber deres unikke skandinaviske udtryk.  

Siden Timechild udgav deres debutplade ”And Yet It Moves” i slutningen af 2021 er det gået rigtigt stærkt for det nye danske band. Topanmeldelser fra både danske og internationale medier, danmarkstour med bl.a. Jesper Binzer, Thundermother og Artillery, koncerter i bl.a. Store Vega, Amager Bio, Copenhell Metal Cruise og adskillige danske festivaler heriblandt Jailbreak Festival 2023 med artister som Glenn Hughes, Wolfmother, og Saxon.

Nu er bandet tilbage med deres ventede andet album “Blossom & Plague”, som vil blive udgivet world wide d. 1. September 2023 igennem Mighty Music. Visionen med denne plade er vise hvordan heavy rocken fortsat kan udfordre og overraske i 2023. Bandets tunge og dynamiske lyd og tekstunivers har på denne plade taget en drejning i en mere progressiv og mørk retning. Selvom fundamentet i bandets lydunivers tydeligvis er lagt af fortidens giganter, hentes der inspiration både på tværs af tid og genrér. Netop denne mulighed for at dykke ned i de sidste mange årtiers musikhistorie og igennem dette definere deres egen lyd har været en vigtigt del af sangskrivnings- og indspilningprocessen.

Pladen er endnu engang produceret, mixet og masteret af Søren Andersen (Glenn Hughes, Phil Campbell, Jesper Binzer). Med sin store erfaring indenfor genrén, både som producer og musiker, var Søren et naturligt valg, da bandets nye visioner skulle foreviges. Resultatet er 8 sange som bredt viser bandets dynamiske spændvidde.

Timechild er:

  • Anders Folden Brink (Lead vokal – Rytme/Lead Guitar)
  • Birk (Lead/Rytme Guitar – Backing vokal)
  • Martin Haumann (Trommer)
  • Daniel Bach (Bas – Backing Vocal)

Support: 
DEADNATE er et progressivt metalband fra Fredericia, der er ved at skabe sig en solid plads på metalscenen. Bandets debutalbum ‘The North Sea’ er blevet taget godt imod af både dansk og international presse. Thomas Treo fra Ekstra Bladet skriver: “Kvartettens akrobatiske samspil, radbrækkende breaks og arsenal af riffs er sat kompetent sammen”. I øjeblikket er DEADNATE ved at færdiggøre deres næste album.

Bandet fokuserer altid på at øve og udvikle sig, så deres lyd og liveshow forbliver friskt og relevant. De to forsangere Kenneth Kejlstrup og Simon Juul gør DEADNATEs lyd helt unik og giver musikken en meget bred vifte af udtryk og følelser.