Varme Hænder – Det sanselige rum

Performanceinstallation på Horsens Kunstmuseum.

’Varme Hænder – det sanselige rum’ er en performanceinstallation, der vises som afslutningen på Marie Hallager Andersens projekt ’Varme Hænder’.

Du inviteres til en sanselig og æstetisk oplevelse, hvor kunst, viden, krop og refleksion fusioneres i et intimt og debatskabende værk. Værket synliggør arbejdet med omsorg på hospitalet, og udfolder de mange måder, omsorgen viser sig. Sammen med professor og antropolog Mette Terp Høybye, lydkunstner Sophia Sagaradze og danse- og filmkunstner Maya Dalinsky, vil Marie byde indenfor til en kollage af lyd, videoprojektioner, installation og bevægelse.

Arbejdsvisningen slutter med en forfriskning og mulighed for at snakke med kunstnere og forskere om den kunstneriske proces, der munder ud i værkets tilblivelse.

Marie har base på Platform K i Horsens, og udforsker med projektet ’Varme Hænder’ omsorg gennem video, performance og lyd. Med lyd- og videooptagelser fra hospitalet undersøger hun i projektet, hvordan vi opfatter omsorgen og hvordan den tager sig ud. 

Performanceinstallationen kan opleves på Horsens Kunstmuseum den 9. november 2023.

Tidspunkt: torsdag den 9. november, kl. 17-18.30

Sted: Horsens Kunstmuseum, Carolinelundsvej 2, 8700 Horsens

Entre: 50 kr. inkl. forfriskning