Varme Hænder – Lyd og Bevægelse

’Varme Hænder – lyd og bevægelse’

Workshop med performancekunstner Marie Hallager Andersen og lydkunstner Sophia Sagaradze på Horsens Kunstmuseum

Hvordan ser omsorg ud på et hospital? Hvilke lyde, bevægelser og stemninger indfanger omsorgen og hvad sker der med den hvis vi manipulerer med den? ’Varme Hænder – lyd og bevægelse’ er første workshop i en serie af fire events, der afholdes som led i performancekunstner og filmskaber Marie Hallager Andersens projekt ’Varme Hænder’.

Denne workshop leveres af Marie i samarbejde med lydkunstner Sophia Sagaradze, og fokus vil ligge på lyd og bevægelse. Vi skal afprøve lydudstyr og bevæge os i lokalet, og lege med, hvordan lydene påvirker os. Du får lov til at lave dit eget lydunivers, og samtidig få indblik i en kunstnerisk proces.

Marie har som kunstner sin base på Platform K i Horsens, og udforsker med projektet ’Varme Hænder’ omsorg gennem video, performance og lyd. Med lyd- og videooptagelser fra hospitalet undersøger hun sammen med en lydkunstner, en danse- og videokunstner og en antropolog hospitalets rum, som udmønter sig i 2 workshops, en talk og en performance installation.

Workshoppen er for alle, der har en interesse i scene- og lydkunst, og som er nysgerrige på, hvordan emnet omkring omsorg på hospitalet kan tage sig ud på forskellige måder.

Workshoppen foregår på Horsens Kunstmuseum den 8. oktober 2023, og varer halvanden time.

Workshoppen er fra 15 år og opefter. Dele af workshoppen vil foregå på engelsk.

Tidspunkt: søndag den 8. oktober, kl. 14:00-15:30

Sted: Horsens Kunstmuseum, Carolinelundsvej 2, 8700 Horsens

Entre: 35 kr.