Varme Hænder – Video og Bevægelse

’Varme Hænder – video og bevægelse’

Workshop med performancekunstner Marie Hallager Andersen og videokunstner Maya Dalinsky i Salen på Platform K.

Hvordan ser omsorg ud på et hospital? Hvilke lyde, bevægelser og stemninger indfanger omsorgen og hvad sker der med den, hvis vi manipulerer med den? ’Varme Hænder – video og bevægelse’ er anden workshop i en serie af fire events, der afholdes i forbindelse med performancekunstner og filmskaber Marie Hallager Andersens projekt ’Varme Hænder’.

Denne workshop leveres af Marie sammen med danse- og videokunstner Maya Dalinsky, og fokus vil ligge på video og bevægelse. Vi skal lege med at filme og bevæge os med kameraet, og afprøve hvordan vi kan påvirke det, vi ser, ved at ramme det ind med et kamera. Du vil samtidig få indblik i, hvordan vi arbejder med vores eget videomateriale, og få indtryk af den kunstnerisk proces.

Workshoppen er for dig, der har en interesse i scenekunst, og som er nysgerrig på, hvordan emnet omsorg på hospitalet kan tage sig ud på forskellig vis.

Marie har som kunstner sin base på Platform K i Horsens, og udforsker med projektet ’Varme Hænder’, omsorg gennem video, performance og lyd. Med lyd- og videooptagelser fra hospitalet undersøger hun sammen med en lydkunstner, en danse- og videokunstner og en antropolog hospitalets rum, som udmønter sig i 2 workshops, en talk og en performance installation. 

Workshoppen foregår i Salen på Platform K den 25. oktober 2023, og varer to timer. Workshoppen er fra 15 år og opefter. Dele af workshoppen vil foregå på engelsk.

Tidspunkt: onsdag den 25. oktober, kl. 18:30-20:30

Sted: Salen på Platform K, Madevej 2, 8700 Horsens

Entre: 35 kr.