Vinterjazz: LIttle North – feat. Oscar Andreas Haug ( NO )

Koncerten er en del af vores nye Jazzrabat – læs mere her.

Little North feat. Oscar Andreas Haug gæster Platform K onsdag d.21 februar 2024 i forbindelse med koncertrækken vinterjazz.

Døre åbner kl. 19.00.
Koncertstart kl. 19.30.
Pris i forsalg: 100 kr.
Pris i døren: 120 kr.

Little North feat. Oscar Andreas Haug
Med en fængslende filmisk lyd og en varm, intens tilstedeværelse, inviteres publikum fra første anslag, ind i musikkens dybder. Lyden af Little North er langt større end den klassiske
klavertrio-konstellation lægger op til. I en smeltedigel af moderne minimalisme og nordisk jazz tradition og med en intensitet der trækker tråde til New York’s jazzscene, tilføjer Little North det næste spændende kapitel i historien om skandinavisk jazz. Med intuitivt sammenspil bevæger trioen sig ubesværet mellem improvisation og komposition. Deres kompositioner, der består af enkle melodier i komplekse arrangementer, lægger lige så meget vægt på de toner, der IKKE spilles, som på dem, lytteren hører.

På Little Norths nye album “While You Wait” gæstes trioen af den norske trompetist Oscar
Andreas Haug. Albummet byder på en perlerække af nyskrevne kompositioner, der forener Little North’s varme og telepatiske samspil med Haugs luftige og lyriske trompetspil. I mødet mellem den tæt sammenspillede trio og det unge talent fra Norge, fandt de hurtigt en dyb gensidig
forståelse, hvilket har ført til en musikalsk rejse, hvor de har udfordret og udviklet deres lyd på nye og inspirerende måder.

“While You Wait” bliver udgivet på det prestigefyldte label ACT i begyndelsen af 2024.

Little North består af Lasse Jacobsen på trommer, Martin Brunbjerg Rasmussen på bas og Benjamin Nørholm Jacobsen på klaver. Siden 2020 har trioen fået anerkendelse for deres unikke lyd og har udgivet fire anmelderroste album.