Winnie Plantefarveworkshop

Plantefarveworkshop med Winnie

Så skal der farves – med planter! Vi har
fundet den dejligste ekspert på området, Winnie, og hun står klar med alt hendes viden til dagens workshop.

Til denne workshop bliver du introduceret til basisteknikkerne i plantefarvning og inspireret til masser af eksperimenter med planter og farver. Vi skal lære om bejdsning, bundledye, fuldfarve og shibori. Når dagen er slut, har du farvet med forskellige farver og metoder, og er klædt på til at fortsætte eksperimenterne derhjemme. Farvematerialerne vil i sammen finde i nærområdet og Winnie vil også medbringe nogle forskellige andre muligheder både fra den danske natur samt nogle farvestoffer som man ikke selv kan finde her i landet som fx ”den mexicanske cochenille-lus”.

Man må gerne medbringe hvidt (eller meget lyst) tøj, man ønsker at pifte op med plantefarve – men HUSK at det skal være 100% naturfibre (bomuld, uld, silke, hør, hamp, bambus, viskose). Der vil være bomuldsstof til stopprøver til rådighed samt mulighed for at købe forbejdsede metervarer. Workshoppen strækker sig over flere timer, da flere af trinnene tager tid – i disse tidsrum vil Winnie stå for undervisning og inspirerende indslag. Det er helt okay at medbringe egen madpakke/drikkelse til dagen og alternativt kan der også købes forplejning i caféen.

Tidspunkt: 11.00 – 17.00

Entre: 310kr. – medring selv stof (derudover vil det være muligt at købe stof på dagen af Winnie). Stoffet som medbringes skal være naturfibre (bomuld, uld, silke, hør, hamp, bambus, viskose)