Fremtidens Platform K

Hvilken rolle skal Platform K spille i fremtidens kulturliv? Hvad driver frivilligheden? Hvordan understøttes det producerende kreative vækstlag? Hvordan opstår interesse fællesskaber? Hvordan skaber man de bedste studiegruppe faciliteter? Hvad skal fremtidens spillested kunne? Spørgsmålene er mange og nysgerrigheden stor når vi sammen kaster os ud i at lægge planer for fremtiden.

Med udviklingsprojektet Fremtidens Platform K undersøger vi det potentiale der strømmer ud af de samtaler, samarbejder og finurlige indfald der er en del af hverdagen når mennesker mødes under vores paraply. Formålet med denne nysgerrighed er at lærer mere om Platform K’s fremtidige rolle i kulturlivet og med den viden i baghovedet at pakke rygsækken med et idékatalog der skal være afsæt for fremtidens aktiviteter, anlægsprojekter med mere.

Mens du læser disse linjer, er projektet i sin indledende fase, og der skal derfor lyde en stor opfordring til at du er med til at inspirerer udviklingen af Platform K. Vi kommer udover samtaler med forskellige interessentgrupperinger også til at holde en række fællesmøder hvor du er mere end velkommen til at møde op og give din mening til kende. Ligeledes kan du løbende orientere dig om projektets fremdrift her på hjemmesiden og i vores nyhedsbrev der udsendes hvert kvartal.

Planen for 2023-2024

1: Analyse
2: Eksperimenter
3: Evaluering
4: Idékatalog
5: Igangsætning af projekter

Kommende begivenheder

  • Workshop for medarbejdere
  • Offentlig undersøgelse af mulighederne i Platform K.
  • Fernisering af projektskitser og modeller fra Urban Designers fra AAU

Projektets fremdrift

Kontakt:

Projektleder Steen Andersen