KLUBBER PÅ K

Klubhuset på K / Uformelle fællesskaber / Frivillige værter / Gratis entré / Klub på K / Kom med /


Klubberne på K er uformelle, uforpligtigende og gratis at deltage i. Klubberne er skabt af frivillige initiativtagere som værter. Har du spørgsmål til klubberne eller kunne du tænke dig, at starte en klub på K – skriv til os på kontakt@platformk.dk. Tak til de seje frivillige værter som skaber klubberne på K og tak til jer der kommer og skaber fællesskabet!


Iværksætterklubben

Er du mellem 16 og 25år og har du hovedet fyldt med gode ideer – så er Iværksætterklubben lige noget for dig!

Læs mere her: Iværksætterklub – PlatformK

Plantebytteklubben

Elsker du også vækster, spirer eller bare PLANTER? Så kalder plantebytteklubben alle planteelskere, for her mødes vi om vores planter. Vi vil snakke om planter, dele plantefifs, og bytte planter med hinanden.

Læs mere her: Plantebytteklub – PlatformK

Løbeklubben

”Jeg skal lige i form først” – nej, løbeklubben på K er for alle. Især dig, som ikke er professionel løber. Vi løber i roligt tempo, vi løber ikke langt og vi er i de bedste hænder. 

Læs mere her: Løbeklub – PlatformK

Meditationsklubben

Klubbens program: hurtig check-in, meditation guidet gennem app på dansk, afrunding. Medbring gerne selv en måtte/tæppe eller andet. Klubbens vært garanterer fornyet energi og et roligt sind.

Læs mere her: Meditationsklub – PlatformK

Queerklubben

Går du og døjer med din seksualitet eller kønsidentitet? Er du mellem 17-25 og vil du være med i et inkluderende og trygt fælleskab, hvor der er andre der har det ligesom dig? Queerklubben er et rum med sjove aktiviteter og trygge rammer. Vores formål er at samle unge queer personer, som bokser med spørgsmål om identitet og fælleskab. Vi glæder os til at se dig!

Læs mere her: Queerklub – PlatformK

Motorklubben

Kalder alle motorentusiaster i Horsens og omegn; Vi starter en motorklub. Er du interesseret i alt med en motor – så kig forbi, medbring også gerne dit køretøj. Så taler vi, sparker dæk og deler vores fælles interesse til fredagstraf.

Regler: ingen brænder, ingen henkast af affald, plads til alle.

Læs mere her: Motorklub – PlatformK

Togklubben

Togklubben er for alle toginteresserede i byen og omegn. Kom og lær noget om toge og kig på togene fra vores dejlige Platform T (en udendørs platform etableret til formålet). Vi sidder efterfølgende indenfor og hver gang vil værten have forberedt et lille oplæg om et særligt tog-tema.

Læs mere her: Togklub – PlatformK

Moveklubben (holder pause)

Har du brug for en pause fra den travle hverdag? Måske har du brug for at komme ned i kroppen og mærke dig selv igen? Så kom og bliv en del af ”Moveklub”, hvor vi bevæger os til forskellige playlister med et nyt tema hver gang. I er i de bedste hænder. Ingen danseerfaring er påkrævet. Bevægeligt tøj er anbefalet.

Læs mere her: Moveklub – PlatformK

Kreaklubben

I denne klub er vi kreative. Vi mødes, sludrer sammen og deler vores glæde til vores hobby: det kreative håndværk. Hver gang vil der være et tema, men man må også altid medbringe sit eget kreative projekt. Uanset hvad, så hygger vi! Værterne af klubben har mange års erfaring med håndværk og står klar med alt deres hjælp og vejledning. 

Læs mere her: Kreaklub – PlatformK

Allesklubben

Allesklub er en klub for alle. I Allesklub laver vi alt; nogle gange går vi en tur, andre gange taler vi bare sammen, spiller spil, laver mad og andre uformelle aktiviter. Klubben håber, at alle vil komme – i alle aldre, alle køn og alle nationaliteter. Man behøver ikke at møde ind på starttidspunktet eller være med i hele tidsrummet.

Læs mere her: Allesklub – PlatformK

Kunstklubben

Kunstklubben er klubben hvor vi afsøger vores kunstneriske grænser gennem maling og andre redskaber. Kunstklubben er for alle – også dig uden erfaring. Nysgerrighed er klubbens drev og stemningen er vigtigere end farvesammensætning. Der vil være lidt materialer til rådighed, men man må også meget gerne selv medbringe.

Læs mere her: Kunstklub – PlatformK

Hundeklubben

Klubben hvor vi mødes til en hyggelig gåtur og samvær med vores hunde. Vi mødes udenfor ved Platform K og går en tur rundt i området. Turen og dens længde vil blive planlagt inden og er cirka tyve minutter lang (hvis der er stemning for det, kan ruten udvides eller gåes igen).

Læs mere her: Hundeklub – PlatformK

Singleklubben

Singleklubben er et mødested for singler/soloer i Horsens. Vi mødes til hyggeligt samvær og taler om det at være single/solo. Singleklubben vil også aftale at gå til koncerter og andre sjove tiltag, alt sammen med det formål at have det rart sammen. Singleklubben er ikke et decideret datingforum, men vi mødes for at hygge os uforpligtende over en kop kaffe og andet.

Læs mere her: Singleklub – PlatformK

Bogklubben

”Jeg har googlet nettet tørt, ingen bogklub for unge i Horsens. Så måtte jeg til Aarhus, der var heller intet” – så nu laver vi EN BOGKLUB FOR UNGE PÅ PLATFORM K! Vi finder sammen ud af hvilken bog der skal læses, bøgerne kan variere inden for alle genrer. ”Jeg har læst 50 sider og synes den her bog er mega kedelig” – er helt okay at sige, bogen behøver ikke at være læst færdig og det er også okay at hoppe til og fra i klubben. Det er, måske landets mest uforpligtigende bogklub.

Læs mere her: Bogklub – PlatformK

K-popklubben

I K-popklubben mødes vi og hylder K-pop. Du kan medbringe photocards, albums eller andre K-pop ting og vi hører K-popmusik imens. Vi taler om hinandens yndlings K-pop og K-drama og lærer hinanden at kende gennem vores fælles interesse. Agnete står klar som vært og glæder sig til at møde jer. Man må også gerne komme selvom man ikke er K-pop-ekspert, blot man er nysgerrig.

Læs mere her: Kpopklub – PlatformK

Trommemeditationsklubben

I denne klub bruger vi  meditation som et redskab til selvindsigt – så der skabes et kærligt afsæt for personlig væren, vækst og udvikling i et uformelt og uforpligtigende fællesskab.

Læs mere her: Trommemeditationsklub – PlatformK

Brætspilsklubben

I denne klub spiller vi spil. Klubbens vært, Jan Frank, står klar med hans spil – og der er ikke så lidt at vælge imellem. Gennem aftenen kan du spille forskellige spil eller fordybe dig længere tid i et. Du er også velkommen til at medbringe dit eget spil og Brætspilsklubben tager altid gerne imod gode ideer og ønsker til spil/aktiviteter i klubben.

Læs mere her: Brætspilsklub – PlatformK

Adhdklubben

Vi arbejder sammen om at finde de bedste veje i vores livsvilkår. Lad os dele vores gode løsninger fra hverdagen. Lad os mødes i de grimme oplevelser – og fokusere på det gode. Du behøver ikke at være udredt for at komme, vi kan mange ting – især sammen. Klubbens vært, vil tage jer kompetent og uformelt gennem et personligt oplæg og snak. 

Læs mere her: Adhdklub – PlatformK

Digtklubben

Kan du lide at skrive og er du nysgerrig på litteraturens uendelige univers – så er denne digtklub lige noget for dig. Værterne for klubben er unge med et stort hjerte for litteraturen. Stemningen er uformel og man behøver ikke at være den nye store poet for at deltage, blot du har kærligheden til det skrevne sprog. Du må også gerne komme hvis du skriver andet end digte – fx sange, noveller, rap eller andet. Til slut vil dem, der har lyst, læse op for hinanden.

Læs mere her: Digtklub – Platform K

Trommemeditationslubben

I denne klub bruger vi  meditation som et redskab til selvindsigt – så der skabes et kærligt afsæt for personlig væren, vækst og udvikling i et uformelt og uforpligtigende fællesskab.

Når vi mediterer i fællesskab – støtter og anerkender vi kærligt hinanden, dermed skabers et autentisk rum, hvor vi kan være dem vi er – uanset hvor øvet vi er i at mærke os selv, meditere eller hvilket mål du har med at deltage.

Læs mere her: Trommemeditationsklub – Platform K