LYDLab

LYDlab er et projekt og kursusforløb som har til formål at sammenstøbe et stærkt hold af unge lyd- og lysteknikere, tilknyttet til vores spillested. Vi laver alt fra at rulle kabler sammen, til at få store koncertproduktioner til at spille. Hver (TBA) mødes vi til session for at lære, forstå, prøve kræfter af med husets teknik, spise sammen, og vigtigst af alt; sparre sammen. 

Vi synes at det vigtigste for en ny tekniker er at komme med til koncerter så tidligt som muligt. Man lærer hurtigst og nemmest ved at være på gulvet og have kablerne i hånden. Derfor er det en vigtig del af kurset at kursisterne deltager i produktionen bag vores events, og dermed får nok erfaring med i bagagen, til selv at kunne afvikle shows. Kursisterne får altså lov til selv at stå ved knapperne og dreje, trykke og sætte strøm til. 

Husets tekniker Terkel er den primære underviser og drivkraften bag projektet. Han er udlært på MGK Sjælland med lyd- og musikproduktion, og når han ikke er på Platform K, bor han i Aarhus hvor han prøver at slå igennem som producer og musiker. Med bidrag fra husets andre kompetencer indenfor administration, drift, pædagogik, design og andet, giver vi kursisterne hele den pakke man kan ønske sig fra et spillested.