Betingelser

Herunder finder du de billetsalgsbetingelser der gør sig gældende, når du køber billet til arrangementer arrangeret af Fonden Platform K eller de arrangørforeninger, der er tilknyttet spillestedet.

 • Billetsystems leverandør: Billetter sælges gennem vores billetudbyder billetten.dk (se Bilettens betingelser her)
 • Billetgebyr: Alle billetter med en pris på mere end 0,- pålægges et billetgebyr på 15 kr. Billetgebyret er indregnet i den oplyste billetpris. Ved billetkøb hos Billetten.dk kan der forekomme yderligere gebyr til forsendelse og lignende.
 • Dørgebyr: Billetter sælges i forsalg via vores billetudbyder billetten.dk frem til 1 time før dørene til arrangementet åbner. Herefter kan billetter kun købes i indgangen til arrangementet. Alle billetter der sælges ved indgangen til arrangementer pålægges et yderligere gebyr på 20 kr.
 • Udeblivelse: Billetkøbere der ikke har indløst billet ved det på billetten annoncerede starttidspunkt kan blive nægtet adgang til arrangementet uden mulighed for refusion af billetten.
 • Bortkomst: Billetter erstattes ikke ved bortkomst
 • Returnering: Billetter byttes ikke og tages ikke retur.
 • Refundering: Billetter refunderes ved aflysning af arrangementet. Ved flytning af arrangement kan billetkøber kræve billetter refunderet i en periode på 14 dage fra flytningen er annonceret. Billetgebyret refunderes ikke. Krav og refundering skal rettes mod den ansvarlige arrangør, som er påført billetten.
 • Reklamationer: Reklamationer skal rettes mod den ansvarlige arrangør, som er påført billetten.
 • Bortvisning: Billetkøbere der ikke overholder spillestedet Platform K’s husregler kan i yderste konsekvens blive bortvist fra arrangementet eller blive nægtet adgang til arrangementet uden ret til refundering af den købte billet.
 • Visitation: Vi forbeholder os retten til at lade vores vagtpersonale visitere ved indgangen til spillestedet.
 • Fremvisning af billet: Billetter skal opbevares under hele arrangementet og fremvises på forlangende.
 • UNG25 rabatordning: Ordningen gælder alle der på eventtidspunktet er max 25 år gammel samt alle med gyldigt studiekort. Har du købt UNG25 billetter skal du ved indgangen til arrangementet kunne verificere din alder og/eller at du er tilknyttet et studie. Kan alder/studietilhør ikke verificeres ved indgangen, kan man stadig komme ind, mod betaling af differencen op til en almindelig billet (inkl. dørgebyr).
 • Ventelister: Når et arrangement er udsolgt, bliver det automatisk muligt at skrive sig på venteliste. Opskrivning bliver bekræftet ved tilmelding.
  Bliver der frigivet flere billetter, sendes der besked ud til alle, der har skrevet sig op på en gang.
  Der sendes dermed besked ud til flere på en gang, og tilmelding til ventelisten er ikke en garanti for at få billetter eller tilbud om køb af billetter – uanset tidspunktet for tilmeldingen. Billetter kan blive frigivet på spillestedet på selve koncertdagen.
 • Aldersgrænse til koncerter
  Vi anbefaler altid, at unge og børn under 16 år er ifølge med en voksen til koncerterne.
 • Handicappede
  Det er muligt at få en gratis ledsager med til de fleste koncerter på Platform K, hvis du har gyldigt ledsagerkort. Det kræver blot, at du/I sender en mail med en forespørgsel, i god tid inden koncerten. Dette af hensyn til overblik over publikumsantal og pladskapacitet. Ledsagerkort skal fremvises ved indgangen på foranledning. Mailen sendes til: billetsalg@platformk.dk

Bemærk at billetsalgsbetingelserne ikke er gældende, når nævnte arrangørforeninger laver arrangementer udenfor samarbejdet med Fonden Platform K (arrangementer der ikke annonceres på www.platformk.dk ).
Fonden Platform K forbeholder sig ret til at lade eksterne arrangører, der afholder arrangementer på spillestedet KulisseLageret og Platform K og annoncerer gennem fonden Platform K’s markedsføringskanaler, benytte sig af egne salgskanaler samt have egne billetsalgsbetingelser.