Om Platform K

Hvad er Platform K? – Noget, vi laver sammen

Platform K er i evig dynamik. Hvilke veje vi skal gå, er op til os alle. Tak for at være med på rejsen. Kig forbi i en pause, kom forbi efter arbejde, chill med os søndag morgen eller dans med torsdag aften til jam. Du er velkommen med din nysgerrighed, med din undren, med dine lektier, med din venneflok, med din kollega, med din guitar, med dine spørgsmål, med din danselyst og med din tvivl – du er velkommen præcis som du er. 

Platform K´s håb er, at skabe et hus hvor du føler dig hjemme. Hvor vi mødes på tværs og hvor vi aldrig holder op med at tro på mødet mellem mennesker. På Platform K er nysgerrighed vores bedste ven og kun i fællesskab kan vi skabe et spontant frirum med små eksperimenterende lommer. 

Vi glæder os til at se dig!

FACILITETER – Lokaleplan

Øvelokaler: Hvis du eller dit band mangler et øvelokale, kan vi hjælpe jer. Vi har fem øvelokaler på Platform K, som lokale, up-coming musikere kan leje til meget rimelige priser. Vi råder over: Ét lokale med fast udstyr og fire lokaler uden udstyr. Derudover kommer der snart et par øvelokale-containere. Lokalerne er primært beregnet til bands med originalt materiale. Råd og vejledning er dog for alle bands – ikke kun dem, der skriver musikken selv. Du finder øvelokalerne bag scenen i hovedbygningen.

Café: Hvis du mangler et sted at slappe af, lave lektier, arbejde, holde et møde, spille et spil eller bare at være – så er caféen lige stedet for dig. Du må altid opholde dig i caféen også uden deltagelse i et event eller køb i baren. Du finder caféen i den blå container tilbygning.

Spillested: Spillestedet på Platform K er et professionelt spillested som vægter et bredt program meget højt. Koncerterne foregår primært inde på scenen, men kan også foregå ude i caféen eller om sommeren på udendørs scener. Du finder spillestedet til højre for hovedindgangen.

Værksteder: Der findes på nuværende tidspunkt et træværksted på Platform K som frit kan afbenyttes. Men mangler du plads til andre projekter, må du gerne sige til – måske vi har plads til det et sted. Du finder træværkstedet i den røde murstensbygning.

Containerbyen: På udeområdet omkring Platform K er der allerede nu placeret et par containere. Disse elementer vil forøges i løbet af de næste par år til brug for borgerne. På nuværende tidspunkt er det gratis at leje sig ind i en container – og betalingen foregår via brugerinddragende tiltag. Du finder containerbyen på udeområdet.

Handicap toilet og faciliteter: Der er et handikaptoilet med rampe til. Det er i hovedbygningen, men det er nødvendigt at gå ud og rundt omkring bygningen for at komme ind. Dette er ikke optimalt og vi arbejder på en bedre løsning i fremtiden. Derudover er der en rampe, med stål kant, som fører op til hovedindgangen. Rampen er lavet i træ, med glidsikrer elementer, dog er selve rampen lidt stejl.

Administration: Der er på nuværende tidspunkt to aktive kontorrum på Platform K. I det ene kontor finder du stedets pædagogiske indsats og i det andet den administrative afdeling. Begge kontorer finder du i den røde murstensbygning, den pædagogiske indsats i stuen og den administrative afdeling på 1. sal.

Mission, vision og fremtiden – kort fortalt

“Som leder af Fonden Platform K og Kulturhuset Platform K, er det min mission at Platform K skal være et attraktivt kulturtilbud for mange og visionen er at skabe fællesskaber der udfordre og styrker brugernes, publikums og gæsternes nysgerrighed. Vi skal understøtte en fødekæde af oplevelser, der omsættes ind i en sociokulturel tidslinje og forstærker de oplevelser vi sammen skaber i morgen.” – Søren Raffnsøe, Leder af Platform K.

Presse