OPLEV

Platform K er noget vi skaber sammen. Platform K åbnende i September 2021 med det formål, at skabe et nyt Kulturhus i Horsens, gennem et mangfoldigt, åbent og idéfyldt univers, der skal summe af brugerinddragende tiltag.

Platform K er et kulturhus, et professionelt spillested, en café, et hæng-ud-spot, kreative værksteder, åbne arbejdspladser og listen udvikler sig løbende efter jeres behov og gode ideer. Så fortæl os: Hvad savner du i Horsens? Skriv det gerne til os på kontakt@platformk.dk og lad os se hvad fremtiden bringer.

En Platform K-stund

“Og så sad vi dér. Omfavnet af levende lys, og den lavtbassede musik, der strømmede ud af højtalerne og ind i vores øregange. Vi havde ingen forventninger. Hverken til aftenen, eller til hinanden, men på trods af manglen på denne, blev alle drømmende indfriet, og dét, der blot skulle være et “Poesi og Pilsner”-arrangement blev til et sammensurium af samtaler om alt og intet – om alt fra surdej til alarmerende ringetoner. Og på denne smukke fredag blev ord hyldet, som de fortjener – og pilsner ligeså.”

Tekst af Julie Marie, efter hendes deltagelse i “Poesi & Pilsner”